donderdag 6 oktober 2016

Pewdiepie Tube Simulator | GLITCH en Trukjes! !

PEWDIEPIE TUBE SIMULATOR | REVIEW 

Inleiding!

Pewdiepie een welgekende zeer bekende youtuber eigenlijk heeft onlangs een spel uitgebracht.
Pewdiepie Tube simulatorDe PewdiePie Tube Simulator het doel van dit spel? Zijn leven spelen en een grote youtuber worden. Je kan videos maken in verschillende genres die genereren views en met die views kan je dingen kopen. Per level kan je nieuwe dingen kopen die de hoeveelheid views dat je per genre krijgt kan boosten. Je kan meer views verdienen dus met de hoeveelheid levels dat je omhoog gaat. Items kosten meer en meer geld en de levertijd loopt op naargelang je level omhoog gaat. Je geld in het spel zijn dan ook views en de grote van je kanaal zijn je subscribers. Je kan ook geld uitgeven aan het spel maar is dat het wel waard? Want met een beetje geduld of het volgen van mijn trukjes kan je het meeste gratis krijgen ! De tijd dat je moet wachten zal verminderen of weg zijn en je kan zelfs premium dingen gratis krijgen?! Wil je weten hoe je dit moet doen? dan moet je verder lezen.

De Kennisboom.

De kennisboom geeft je mogelijkheden om bepaalde dingen te verhogen, en geeft je de mogelijkheid om te streamen. Streamen op dit spel is wanneer je weggaat je begint met 60 minuten maar dat veranderd door de hersens die je erin stopt.
    Pewdiepie tube simulator
  • Je kan de hoeveelheid views die je krijgt upgraden
  • Je kan streamen vrijmaken
  • Je kan genres levelen

Hoe verkrijg je hersens om te levelen?

Je kan dingen kopen om te levelen maar als je dan level up gaat in een genre krijg je 5 hersens! Bij een gewoon level van jouw persoon jou karakter krijg je 30 hersens. Dit gaat echter vrij snel als je gebruik zult maken van mijn trukjes.

Tip #1!

Probeer je hersens zo snel mogelijk uit te geven in views & streams.
Waarom? omdat als je mijn tips gebruikt je veel zult streamen in een korte tijd. Dit zorgt erdus voor dat je veel meer views krijgt en dit geld heb je nodig voor items te kopen.

Tip #2!

Zet de items die je besteld gewoon zo krap mogelijk tegen elkaar zodat je plaats bespaart en je niet teveel tijd verspilt. Tijd is money wel in dit geval is dat volledig zo! Dus wees zuinig met je tijd en je kan je kamer nog altijd inrichten zoals je zelf wil !

De arend sponser!

De arend kan je eigenlijk zien als gratis kadootjes een soort kerstman. Hij vliegt af en toe over je scherm en als je hem aanklikt ? krijg je een doos die hij mee heeft.
Pewdiepie tube simulator

Tip #3!



Deze komt af en toe over je scherm gevlogen en die moet je snel genoeg aanduiden. Ook hiervoor is er een trukje! De truk is om je scherm zover mogelijk uit te zoomen want als je de vogel mist op de heenweg zie je hem zeker op de terugweg!

Pewdiepie tube simulator

Zoals je ziet heb je meer ruimte en zie je ook meer! Hierdoor is de kans dat je de arend mist minimaal.

Uitdagingen!

In het spel heb je uitdagingen of Missies! Deze missies geven je extra subscribers of extra views. Noodzakelijke dingen dus ! Deze missies zijn echter niet moeilijk en zijn meestal snel klaar. Ze zijn noodzakelijk om te doen om je succes in het spel te verzekeren. Meer subscribers geeft je meer opties in de kennisboom. Meer opties zijn meer views enzovoort!

Voorbeelden van uitdagingen.

  • 5000 VIEWS
  • 3 STYLISH VOORWERPEN
  • DE 3 TRENDS VAN DE DAG ONTDEKKEN


Geld briefjes verdienen!

Je krijgt dagelijkste bonussen waar af en toe geld briefjes bij zitten maar met mij trukjes zijn deze echter niets waard! Ja je hebt het gehoord deze geldbriefjes waar mensen eigenlijk moeten voor betalen of dagen aan een stuk spelen? ZIJN WAARDELOOS als je mijn trukjes gebruikt!

Wat kan je met geld briefjes doen?

  • Speciale looks kopen
  • Je levertijd inkorten of vermijden
  • Premium items kopen die echter gewoon cool zijn en niets waard
Een kanaal leiden is meer dan alleen centjes verdienen maar ook content leveren. Op dit spel ? is dat net hetzelfde des te meer video's je maakt des te meer views je krijgt !  

Mensen Volgen !

Dit spel heeft ook een multiplayer versie waarvoor je natuurlijk internet nodig hebt en je kan op inloggen met je offline account. Je behoud alles maar je kan er mensen op volgen en mensen bezoeken.

 Dit is natuurlijk een coole optie en af en toe wel nodig voor een missie. Iedereen wilt de beste zijn dus maakt deze versie het veel simpeler om jezelf te vergelijken.

Sinds ik zoveel tips & trukjes heb is het simpeler om er een e-book over te schrijver en dat heb ik dus ook gedaan. Mensen kunnen deze gratis downloaden onderaan met de instructies erbij.

Waarom zou je dat doen?

Wel, iedereen wil wel is op sommige spelletjes de beste zijn maar dat is niet altijd even gemakkelijk! Ik heb ervaring met games hacken en ik heb nu eindelijk een manier gevonden om mijn trukjes te delen.

Ik zal iedere dag proberen een review van een spel uit te brengen en daar ook manieren over hoe je ze kan hacken. Games een twist geven is dan ook heel leuk. Ik probeer vaak games leuker te maken sinds ik zelf vrij competetief ben ik ben simpel begonnen met het spel make it rain! Een spel waar je geld moet verdienen enzovoort het was een leuke inleiding en een leuke ervaring!

Dan krijg ik weleens gezeur van hoe doe je dat en hoe krijg je dit en dat! Daarom dat ik deze blog start en mensen mogen hier dus aanvragen doen over spelletjes waar ik een manier op vind! Dus wil je de beste zijn wil je eens kunnen opscheppen bij je vrienden dan is deze plek ideaal!

 Bij ieder spel zal ik een pdf bestand uitbrengen met goede trukjes, hacks & glitches in. Deze zijn exclusief en zal je ook nergens anders vinden


DOWNLOAD HIER JE E-BOOK MET JE HACKS VOOR PEWDIEPIE TUBE SIMULATOR!

Krijg je e-book in 3 stappen!
Stap 1 : Klik op download! & +1 deze post !
Stap 2 : Verifïeer jezelf met echte informatie!
Stap 3: Veel plezier met hacken !

Pewdiepie tube simulator

deel deze post dankjewel om te lezen laat een comment zeker achter !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Know us

Our Team

Contact us

Naam

E-mail *

Bericht *